Обавештење студентима генерација 2019/20 и 2020/21 који нису положили испит из Хистологије и ембриологије о терминима микроскопирања

Обавештавамо вас да ће, према одлуци Наставно-научног већа, практични део испита из хистологије и ембриологије од јунског испитног рока 2021/2022 студенти полагати у складу са Правилником о извођењу наставе и акредитованим наставним планом и програмом за школску 2021/22. Сви студенти ће практични део испита полагати у  хистолошкој сали, а препознавање и анализа препарата ће се радити на микроскопима.

У циљу помоћи студентима да лакше савладају градиво практичног испита Катедра за хистологију и ембриологију ће организовати термине у наредне две недеље на којима ће студенти моћи да микроскопирају испитне препарате.

Због ограниченог броја места у вежбаоницама сви студенти који су заинтересовани да присуствују овим терминима су у обавези да се пријаве путем упитника на Ретикулуму (http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/mod/feedback/view.php?id=48475).

Упитник ће бити доступан од понедељка, 09.05.2022., у 00:00 до уторка, 10.05.2022., у 23:59.

Спискови студената који су се пријавили и термини микроскопирања ће бити објављени у среду поподне. У случају да се пријави већи број студената биће организовани и додатни термини. Планирано је да сваки студент има могућност да два пута погледа испитне препарате.

 

Остале вести из категорије